//
you're reading...
Uncategorized

Problemer med å komme i gang med #iFacturas for #iPhone?

Er du en av de som har lastet ned iFacturas fra AppStore og snublet i registreringsbildene våre, og lurt på hvorfor ting skal være så vanskelig. Da skal du vite at du er ikke alene. Det er mange som har lastet ned app’en vår, og flere har lurt på det samme. Så det gikk raskt opp for oss at registreringsprosessen ikke var bra.

Vi jobber nå med en ny versjon som kommer medio oktober. Den har en svært enkel registreringsprosess, med kun et bilde, og veldig få data som må registreres. De andre dataene som app’en trenger for å kunne lage korrekte fakturaer, vil vi be om etter hvert som de trengs. For eksempel kontonummer som kunde skal betale til, eller antall dager til forfallsdato. Dette er data vi ikke trenger før vi skal sende ut din faktura. Hvis du ikke har registrert disse tidligere så vil vi be om dette når du forsøker å sende faktura.
Du kan når som helst gå og redigere dine data. Både bankkontonummer, adresse, timepris og annet kan redigeres i egne bilder i app’en.

Hvis du har forsøkt å bruke app’en vår men mistet motet i registreringsprosessen så håper vi at du forsøker på nytt når den nye versjonen kommer, eller du kan følge vår veiledning her som beskriver i detalj hva du må gjøre for å registrere deg i den nåværende versjonen.

Vi ønsker flere innspill på hva som fungerer og ikke fungerer så ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har noe på hjerte.
Advertisements

About mortjac

Norwegian social entrepreneur, blogger&Swift programmer. PM for the OMG GL standard. Using #ULab to give #Villajoyosa sustainable tourism&tunable pipe organs.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

@mortjac

Advertisements
%d bloggers like this: